onsdag 29 juli 2009

onsdag 29 juli

När kommer sommaren?
Jag vill sola och bada. Eller åka utomlands.
När det är såhär kan de ju lika gärna få bli vinter. Är sugen på att åka längdskidor och bräda. Fast hur mycket av den varan de blir i vinter får vi se. Fast en del längdskidor måste jag försöka få till så jag kan börja uppladdningen inför Vasaloppet, som ska helst ska åkas före år 2020, haha.

Dessutom längtar ja till jul. Såg lite foton från nån gammal tant på hemmet som firade jul. Och de såg så himla mysigt ut! Tänk er adventsljusstakar, levande ljus, lussekatter, röda gardiner, glögg och innemys. Fast på jul vill man ha en stor familj. Så den saknaden känns ju mer då. Förra året fick ja prova familj idyll-julen som inlånad. De var underbart mysigt. Fast man kan ju inte vara med nån bara för att jularna blir mysigare då. Skulle i och för sig vara så typiskt mig så korkad som jag är.
Aja, men man kan ju se fram emot andra julsaker. T.ex. julskyltning i gamla stan i Stockholm. De måste ju bara vara underbart mysigt. Längtar redan : )
Oj vad mycket jul de blev här nu, men när de inte blir nån sommar får man väl se fram emot julen istället då.

Och jag har inget mer att säga så istället bjuder ja på, i min smak, riktigt fint ögongodis.




¨
Otroligt snygga!
(och nej, ja är inte bi- eller homosexuell )men däremot tycker ja att bland det finaste som finns är en riktigt snygg tjej.
Ja kille med för den delen, men det finns ju faktiskt mycket fler snygga tjejer än killar. Eller inga snygga kändiskillar i alla fall, de ser ju bara så onaturliga ut. Spänniga och ”matchomän” looken. Ska se så himla hårda och känslokalla.

Tacka vet jag looken av vanliga killar som vågar visa känslor. Oj de blev ju en hel text om det här också : )

Bruce Springsteen – Streets of Philadelphia
Kram /ia.

1 kommentar:

Serena sa...

Blev påmind om julfirande idag jag med. Och jag fick en jäkla ångest. I 3år har jag alltid firat jul med Stefans familj. Vad tusan ska jag göra iår?!