tisdag 25 augusti 2009

tisdag 25 augusti

Hej.

Borde väl göra ett flytt-inlägg antar jag. Men de skulle kunna bli hur långt som helst så då vet ja inte vad jag ska skriva istället.

1000 nya intryck på bara två dagar.

Men jag trivs jättebra. Klassen verkar bra och man har redan lärt känna varandra en del. Verkar vara jätteschysst folk.

Skolan är fin, lärarna verkar bra och vilken lyx att gå på folkhögskola! Vi börjar kl nio varje morgon, bara att kliva upp, klä på sig, får färdiglagad frukost ca 20 meter bort, sen 50 meter till och man är på skolan. Höstlov, jullov, sportlov, påsklov. Den här veckan har vi mest introduktion, info, lära känna grejer och sånt.

Har redan cyklat runt lite här i omgivningarna, igår var vi ett gäng som cyklade ut till Drottningholm. Vi såg dock inte kungen, bara högvakten och en aggressiv svan.

Har inte vart in till centrala Stockholm än, det får nog bli helgäventyret. Men precis som ja alltid trott känns de som jag tycker mycket bättre om att bo här i en stad där de är folk och liv och rörelse än hemma där de bara är massa hästskit och träd : )

Fast ja är inte så dum att ja tror att ja kommer gå runt med den här lyckokänslan i ett helt år, klart de kommer en vardag när de inte känns nytt och kul längre. När man börjar irritera sig på folk och längta hem. Men än så länge är de bara härligt. Och jag tycker verkligen det ska bli världens lyx att på skoltid få lära sig om kristen tro, ha andakt varje dag och så vidare. Grymt.
Och det bara kryllar av esteter här, alla är musikaliska utom jag tror ja. Men men, nån ska väl vara lite annorlunda också : )

Idag såg jag också redan min första kändis : ) Helena Bergström eller vad hon heter, hon i Änglagård. Coolt!

Har hittat en träningsanläggning inte alls långt härifrån, verkar jättefräsch så när lönen kommer på torsdag så kanske man kan börja gymma igen. Kul!
Nu ska de bli en första Stockholmslöprunda i naturreservatet som ligger precis här bakom skolan, tänk att ha storstad och natur så nära båda två.

Undrar när ja trillar ner från de här rosa molnet då? Eller är de så här livet ska va bara att jag missat det hittills?

Kram / Ia.

2 kommentarer:

Serena sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Serena sa...

Vad kul att allt är bra! Jag hoppas du aldrig trillar ner från molnet för du är värd det bästa! Kram