fredag 8 januari 2010

´´

Lösryckta tankar ur ett liv:

Mina täckbyxor, eller alla byxor förresten, börjar sitta så sjukt tajt över röven, eller ja över hela benen om ja ska vara ärlig. Mamma kallar det för muskler. Men så är det ju också morsors uppgift här i livet att säga snälla saker till sina barn. Jag visste inte att man byggde muskler av choklad, men tack mamma!
Fast de sköna är att ja inte längre mäter mitt värde i kilon (vilken frihet!), så då gör det väl inte så mycket med lite extra vinterhull, det är ju trots allt nästan minus 20. Som sälar ungefär, och de är ju sjukt söta.

Jullovet var bra. Topp 3 i bra saker jag själv stod för:
- Vägde mig inte (som tur var enligt ovanstående text)

- Drack inte alkohol (hällde faktiskt ut två halva vinflaskor och nästan en liter ren sprit i handfatet. Tänkte att det kunde göra mer nytta, eller rättare sagt mindre skada, där än i min kropp. Så nu är garderobsförrådet tömt och det blev en vit jul på alla sätt. Och det bästa av allt, det känns bara bra!)

-Jag försökte verkligen undvika bråk, och jag tror ja lyckades rätt bra. Ett enda bråk på två och en halv vecka är verkligen inte fy skam för att vara mig. Det var bra stämning överlag, heja heja familjen Lindström/Åkerlind!


Topp 3 händelser:
Sälen semestern. Snowboard och fintjejerna <3
Träffa Maria. Underbara kloka kvinna som alltid gör mig glad <3
Familjen & träffa Jocke & Chellan får klämmas in på samma så ja får plats med 4 grejer : ) <3

Vad kommer ja sakna? I alla fall pappa & katterna, de är det jag vet säkert än så länge.

Och nu då?
Så fort jag satt mig på tåget som rullade mot Stockholm så kändes allt så sjukt bra. ett lugn och en frid. Jag vet ju att just nu finns det ingen plats på hela jorden där jag skulle vilja befinna mig på än Betel. Här trivs jag som fisken i vattnet. De finaste, underbaraste, roligaste människorna finns här. (Shit vad jag garvat sen jag kom hit, det är sjukt vilken glädje det är i atmosfären här). Man får bra undervisning och lektioner. Andakter. Morgonpromenader & träningsrutiner. Mysiga frukost, lunch, fika och middagssamtal. Tid att läsa. Lust och tid att försöka skriva och utveckla mitt skriveri och talande. Och jag blir pepp på ännu mer av Gud, att gå ur min egen byggda båt och gå mot honom. Grejt!
(okej ja ska sluta halleluja mig över Betel nu, tror ni fattat att jag tycker det är bra)

Minus: jag har fått ont i halsen, igen, och känner mig lite småsjuk, vilket innebär att min plan med att sätta igång med lite seriös hårdträning spricker, för tillfället i alla fall. Och att jag hittills sover sjukt dåligt, inatt somnade ja inte på riktigt förren efter tre. Blä. Nog därför halsontet är tillbaks.

Övrigt: ja känner mig lugn som en filbunke. För tillfället i alla fall. (fil är gott!) Det blir så bra när jag slutar panika mig och slutar tänka tankar åt andra människor och pratar istället. Rekommenderas starkt!

Och så länge man vet var man har varann så kan annat folk snacka så mycket dom vill. De spekulerar. Jag vet.

Nu ska jag återgå till PM-plugg, tråkigt men kanske nyttigt fredagsnöje när man är en sjukling.
Go kväll!


två av mina favoriter. (i blåkläder, så sjukt typiskt dessa händiga människor) Kortet är taget ca 1 minut innan avfärd till Betel första gången. Om jag vetat vad som väntat skulle jag nog lett betydligt större....

/ia.

Inga kommentarer: