lördag 13 februari 2010

--


”Men glöm det som förut var,
tänk inte på det förgångna.
Nu gör jag något nytt.
Det spirar redan,
märker ni det inte?
Jag gör en väg genom öknen,
stigar i ödemarken”

Jesaja 43: 18-19.


Idag har jag försökt sova länge för att ta igen nåra missade sömntimmar. Gick väl sådär, vaknade först vid sju men lyckades ändå slumra till tio sen.
Har varit på bodypump, tredje gången för denna vecka. Är sådär härligt trött i musklerna nu. Jag tänker bli stark! Och så mycket roligare att träna när man har sällskap. Så den här veckan har det blivit rätt mycket träning MEN det är helt ok så länge jag tränar för att jag tycker det är kul, inte för att jag tror att jag måste. Och det har varit skitkul i veckan. Så det känns sunt.

Ikväll blir de Korskyrkan och sen OS, Sverige har ju guldchans idag. Heja Helena Jonsson!


Den läskiga framtiden närmar sig ständigt. Men jag har i alla fall börjat få sommarplanerna klara, det är ju alltid något. Det lutar mycket starkt åt att det blir att åka hem till Dalarna och bo hos mamma och pappa igen över sommaren och jobba på Bjursåsgården. Visserligen fjärde sommaren i rad, hade kanske varit kul med nått nytt, men samtidigt känns det väldigt skönt att vara garanterad ett jobb i alla fall, så slipper man oroa sig för det och vet säkert att man kommer tjäna lite pengar i alla fall. Och om man då dessutom bor gratis så blir de ju bra : ) och om inte annat så är ju gamlingarna och personalen på Bjursåsgården så himla söta och snälla så det känns faktiskt rätt inspirerande att få komma dit igen. Och sjukt praktiskt att det är så nära och bara tar ca 5 min att ta sig till jobbet.

Dessutom tänkte jag ta upp den frikyrkliga prägeln på sommaren, som jag i stort sett la ner efter första året på gymnasiet (5 år sen, sjukt!) och det lutar åt att både åka på Hönökonferensen och Frizon. Kul att ha nått att se fram emot!


För övrigt: jag känner mig glad. Har ett inre lugn. Och jag ber att det ska förbli så.

Ha en fortsatt bra helg.

/ia.

1 kommentar:

Jojjsan sa...

men bra izor, det lutar nämligen åt bjursåsgården för min del med. satsar på det säkra kortet och så ville jag va ledig större delen av augusti (passa på lite sista skolsommarn) och det känns ju inte som man kan om man skulle få nåt annat jobb, plus att det verkar SVÅRT att få! så jag tror vi blir partners ;) puss!