söndag 22 februari 2009




Jag har alltid gillat söndagskvällar, ofta enda gången på hela veckan då man verkligen kan slappa och bara koppla av, man ska inte iväg på nånting. Man får summera veckan och har den varit bra kan man titta tillbaka på den med ett leende och minnas, har den vart dålig kan man sätta punkt och se fram emot en ny vecka som förhoppningsvis blir bättre.
Denna söndagskväll innebar dessutom kyrkbesök (mats-präst sista tror ja, han flyttar väl tillbaks till öland nu. Synd, han är rolig) och långpromenad. Skönt att samla tankarna lite.




På fredag åker jag till österrike. Det ska bli skönt att komma bort ett tag, ta lite semester och komma ifrån vardagslunken. Ja hoppas på sol och skön snö. (och att kunna plugga på bussen utan att må pyton)




man får glädjas åt de små sakerna. I fredags provade jag att äta nått nytt som jag har velat äta, halloumi. Det var gott, fast mest är namnet roligt. Dessutom en väldigt trevlig kväll med tjejer jag gillar som allra mest.

I helgen har jag jobbat (sålt liftkort i bjurs) och dessutom lärt mig göra hamburgare. Det var inte särskilt svårt, utom när jag glömde att lägga i hamburgare i hamburgerbröden. Fast vadå, ja kanske ville att kunderna skulle bli vegetarianer?









/ Ia

1 kommentar:

Sofia Fahlström sa...

Åååh Hallomui är typ det bästa jag vet =) Hoppas du får det toppen i österrike! Och hur blir det med Sthlm?