onsdag 9 september 2009

idag har jag samlat vuxenpoäng och använt tvättstugan för första gången här på Betel. Så nu har jag underkläder för tre veckor framöver igen. soft! :)

och de vuxenpoängen kan ju snabbt dras av eftersom jag gjorde en sån typiskt-mig sak tidigare idag. åkte till brommaplan för att handla. Utan bankkortet och med 20 spänn i kontanter. Smart Ia!
aja, tjugan räckte ju iallafall till fil och det var de som min gormetmiddag skulle bestå av så de fick väl räcka så då. men klantskallig är jag ju.
och häromdan åkte jag till gymmet utan att ta med plånboken med gymkortet i. också en riktig tiopoängare av mig. (det var sen när ja åkte hem för att hämta plånkan som ja la ut bankkortet som ja sen inte la i igen idag när ja skulle och handla...) men blir iochförsig billigt om jag bara tar med mig en tjuga varje gång ja ska handla. det gäller att vara smart som CSN-beroende student!

och så har ja delat mitt dalmål med hela skolan idag, haha. men de kan väl va skönt att höra för alla smålänningar o annat folk :)

gonatt gonatt

/ Ia.

Inga kommentarer: