torsdag 30 juni 2016

Sommarkvällarna på cykel

Den svenska sommaren är ju alldeles underbar alltså! Även om jag en riktig vinterfantast så älskar jag sommaren också, speciellt nu i juni när det varit så många fina, ljusa sommarkvällar. Alla årstider har ju sin charm och jag tycker vi ska vara tacksamma för att vi bor i ett sådant vackert land med dessa stora kontraster mellan årstiderna.


Något som verkligen förstärkt sommarupplevelsen detta år är min nya racercykel. Det har gjort att jag kunnat tagit mig ut mer i naturen och verkligen njutit av att se ett vackert försommar Sverige. Så kul att kunna komma ut i naturen när man tränar och med en cykel tar man sig ju mycket längre än när man springer så nu har det blivit några cykelutflykter till bland annat Borlänge, Sundborn, Kniva/Lisselbo, runt Varpan, Bjursås, Runn och så.
Himla härligt!


Så ja, det är en rekommendation, om någon är sugen på att träna och samtidigt komma ut och se allt vackert i närmiljön så kan jag ju verkligen säga att jag är nöjd med mitt cykelköp. >Träningen kommer på köpet! :)


Kärlek! /ia

Inga kommentarer: