måndag 5 oktober 2009

---

Rätt dålig uppdatering här, jag vet. Men men…

Vardagslyx: Pianokonsert här på skolan på en måndag, ca 2 minuter bort från rummet mitt.
Imorn har afro konsert, på onsdag och torsdag är det lunchkonsert med bibelmusik ensemblerna. Ja en hel massa musik hela tiden, alldels runt hörnet. Schyssta puckar!

I tisdags var jag, Olivia och Sara på studiofotografering, blev sminkade och sen poserade vi lite snyggt och så blev det helt fantastiska kort. Synd att de ska till sånt för att man ska bli snygg, haha. Men de var grymt kul att leka fotomodell för en kväll och ja råkade köpa 2 kort = 550 kr. Bra för studentkassan där Ia! Men man får väl passa på.

I helgen var ja hem första gången sen hitflytten. Det var trevligt och ja hann med ganska mycket, käka kebab med laget, jobba (faktiskt kul att träffa lita gamla tanter igen, fick bl.a. höra att ja ser ut som en trettonåring, haha). Familjemiddag med mamma pappa anna & mattan och tacos. Nice. Och sen lite tjejträff på kvällen. Så kul att se mina sötnosar igen.
Och sen på söndag var ja till kyrkan och de var också kul att va där igen och de allra roligaste var nog att träffa och prata lite med Maria igen, denna underbara kvinna! : )

Men sen kändes de faktiskt väldigt skönt att åka tillbaka ”hem” till Stockholm igen, till mitt lilla rum som ja trivs så bra i (som nu dessutom fått lite mer inredning och mysfaktorn är rejält förhöjd), och allra mest till alla de helt fantastiska människorna som finns här på Betel. Som en andra familj…

Och ja var så sjukt duktig i helgen att ja lät bli att ställa mig på den förbannade vågen fastän ja var hemma. Vill inte förstöra mitt glada humör med en massa ångest, jag har klivit upp på den där apparaten alltför många gånger och låtit den bestämma mitt humör. Även om jag rent logiskt förstått att lycka inte mäts i antal kilo på en våg så är det först nu jag har börjat praktisera det i mitt eget liv. Och det är så wow! Håll gärna alla era tummar för att de kan fortsätta såhär, med lite sundare tankar för var dag…


och jag har börjat lyssna på julmusik. Uppladdningen har börjat :)



Kram till er alla! / Ia.

2 kommentarer:

Anna sa...

Jag håller tummarna!! Kram på dig

Emma-Noora sa...

jag håller alla mina tummar och stortåar :)
bebisens också.