onsdag 22 oktober 2008

Om de är sant att ”du blir vad du äter” borde jag vara en oliv eller en fetaost vid det här laget, eller åtminstonde en grekisk sallad.
Eller möjligtvis en söt vaniljvisp. Om man istället skulle sagt ”du är vad du dricker” så vore jag nog kaffe…

Mamma A-L har fyllt hela 60-bast men verkar inte känna sig som nån tant för de ”de är ju nu livet börjar” är hennes paroll, rätt skön inställning faktiskt. Hur som helst så har de varit kalas-firande här i huset i snart en vecka nu, därav all sallad och kaffe.

Förutom kalas kan förra veckan sammanfattas i: tillägnande av kunskap (om könsroller, mångfald, diskriminering, heteronormativitet & invandrare) träning (jumpa, gym, fotboll, simning & jogg), umgänge med Jonas (som var hemma från skogen och vi gjorde nått så exotiskt som att träffas på en vardag), Rockband (och lite Mamma Mia) & Harrys + lite shopping. En bra vecka!


och kan man älska någon man inte har träffat så älskar jag Mark Levengod (fast ja vet inte hur man stavar hans efternamn, haha) eller åtminstone så är ja mycket förtjust i hans röst och hans humor. Att höra mark på radion kan ju förgylla en hel dag.
tänk om mina föräldrar hade hyrt in mark levengod som sago-berättare när man var liten. What a dream! Jonas Gardell måste vara en lyckans ost.

Hej då!

Inga kommentarer: