söndag 31 juli 2016

Semestern - att vara hemma fastän man är borta

Nu är vi hemma från en fantastisk fjällsemester.
Jag är så lycklig, glad och tacksam för att vi har fått ha det så bra. Att resa är något utav det jag uppskattar allra mest i livet, och att få göra det med han jag trivs allra, allra bäst med är något helt fantastiskt.

'Lycka är en tillfällig plats att vila i' - och som jag har fått vila i så fall på denna semester.
En annan, än så sann, floskel. 'Home is wherever I'm with you'. Och så är det, när jag är med Mikael - då är jag hemma.

Och även om själen har fått vila så har kroppen fått jobba. Vi har vandrat ca 130 km, bestigit Kebnekaise, varit till Lofoten med mera. Vi hade bästa resesällskapet, fint väder och har klarat oss undan olyckor och sånt, förutom lite förkylningar på slutet.


Kanske är det det här jag kommer skriva om fjällsemestern, kanske kommer ett utförligare inlägg, vad vi gjorde, hur det kändes, bilder.
Kanske får jag lite mer tid och lust för bloggen nu när jag är hemma och fortfarande har semester, kanske får den vara ganska vilande ett tag till och det får bli lite bildvisning på Instagram. Vi får se.
Men som sagt: så himla glad, lycklig och tacksam för våra två semesterveckor i norr.

Såhär glad blir man ju när man får vara på fjällvandring!


Borta bra men hemma bäst? Vet inte riktigt, det var himla bra borta också alltså. Men helt klart är att vi sov som små kungar, eller griskultingar, inatt i vår egen, som det kändes, kingsize-bed, efter fjorton nätter i tält.
Och helt klart också att det är så fint att få mysa med våra två små lurvisar igen nu när vi är hemma, dem har jag saknat!


Kärlek! /ia

Inga kommentarer: