tisdag 17 april 2012

dina händer bär mig genom rum och tid, jag förblir i ljuset i din frid

-
okej. såhär är det: jag har beslutsångest…! (visst är det jobbigt!?) så nu tänkte jag att ni ska, måste, hjälpa mig lite. så alla som inte brukar lämna några spår efter er, på just det här inlägget är det dags att kommentera..! :)

jag är lite jobbig, så jag kan tyvärr inte berätta helt och hållet vad det handlar om. än så länge, innan saker och ting är helt och hållet bestämt, så är det lite hemlighetsmakeri.

men okej, dilemmat: tänk såhär, ni ska göra en grej. som kostar rätt mycket pengar, men som ni vet att ni har råd med (oavsett alternativ) och verkligen vill göra. och så finns det två alternativa sätt att göra den här grejen på. ganska motsvarande, lite små detaljer som skiljer mest. och din magkänsla säger att alternativ nummer ett känns bäst, tryggast, tilltalar dig mest. egentligen utan jättelogisk förklaring.
alternativ två verkar också bra.
och nu är det så att alternativ ett är runt, säg, nästan 10 000 kr dyrare.

vilket skulle ni valt? magkänslan eller spara 10 000 spänn? Ahh svårt!

siså, se till att lägga en röst och en kommentar, NU! ;)


kärlek! /ia.

12 kommentarer:

Andreas sa...

Helt klart magkänslan:)

Lekattensliv sa...

Magkänslan säger jag, iaf om du har råd att betala! Kram!

Frida sa...

Magen :)

Anonym sa...

Om du har råd så ta det alternativ som känns bäst :)

Patrik sa...

lita alltid på din magkänsla.

Henrik sa...

Följ ditt den lilla rösten där inne och lyssna inte så mycket på våra kommentarer! :-)

Biörs sa...

Man lever bara en gång!

Camilla Hallin sa...

Fråga Gud.

maria sa...

Ska du köpa bil? :) Det var min första tanke när jag läste.. Jag skulle nog, eftersom jag är så snål, välja det billigare, men om det är det andra alternativet som du verkligen verkligen verkligen vill ha så go for it! Eller?

Ström sa...

Beror helt på vad det handlar om.
Är det något som man skall upp leva, så kan ju lite mindre tryggt göra att man kanske får göra/uppleva något som är utanför ens "comfortzone" vilket kanske gör det mer värt.. Annars gå på magkänslan.

Natha sa...

Gör det du blir gladast och få uppleva mest av. :-) Gud är med dig så lita på att du väljer rätt, för Han vet mer än vi.

Anonym sa...

Hawaii?