tisdag 17 april 2012

all you need is love

-
eftersom min tanke med den här bloggen är att vara något annat än att berätta om min högst ordinära vardag, så tänker jag inte skriva spaltmeter om vad vi hade för oss på vår ”bibelbrudarna återförenas” träff i helgen.

MEN jag vill säga detta: för mig är det lyx. lyx att få vardagshänga med lite andra kristna människor. att det får vara något naturligt. att tron liksom är en gemensam grund att stå på, så även när man vardagstjattrar om allt möjligt så liksom vet man ändå att… ja, vi är liksom syskon. eftersom vi alla har samma fader. och den känslan, att kunna vara hel och äkta, att alla ens sidor, livstankar och värderingar faktiskt kan få komma fram, om man vill, det är lyx. att slippa känna att man måste hålla tillbaka, eller inte kan dela, mycket av det som är jag.


för mig är det inte vardag att man i det vanliga umgänget helt plötsligt kan hoppa över till att prata om frågor som gud och kyrka, om samhället och kristenheten, om personlig utveckling i tron, om jesus.
därför är jag så tacksam. för såna här små tillfällen. andningshål som ger en kraft, energi och inspiration att vandra vidare. Så: tack erica, oliva, madde & johanna. ni betyder mycket! <3

bjussar på nån bild:

















man kan väl säga att vi åt, fikade, umgicks, promenerade, pratade, såg film och åt och pratade lite till.


kärlek! /ia.

Inga kommentarer: