måndag 30 april 2012

here comes the sun - and I say it's ok.


hoppas alla ni därute sover gott. jag gör min, för tillfället, sista jobbnatt, sen blir jag dagpersonal igen. men har upptäckt att jag faktiskt tycker det är helt ok att jobba natt med. så jag känner mig som en ultimat, flexibel timvikarie :)

vad skönt det var att få lite sol och värme på näsan tidigare idag! firade med att ta en löprunda ute, har köpt nya löpartights för att lura mig själv att komma igång - och det funkade :) shopping är bra ibland - och träningsshopping är ju mitt favvo.
och gött när kondisen faktiskt inte verkar vara riktigt lika illa som jag befarade... och denna träningsenergi alltså, det liksom spritter i benen varevigaste dag... aja, nu ska jag knipa innan det här blir en träningsblogg, det är ju inte meningen. men det bir så lätt så när det är så inspirerat att träna som det är just nu.

morgondagen ska väl mest spenderas med att sova då. sen ska jag fira valborg storslaget med att... ähh, jag vet inte. det blir nog en vanlig dag. vanliga dagar är nästan det bästa.

kärlek! /ia

Inga kommentarer: