måndag 23 april 2012

det här är vad alla har sagt om mig: håll dig borta från elden, gå inte ute, bär alltid mössa, klä in dig i wellpapp för du kommer skadas, ge dig aldrig hän, du har så veka leder du kommer skrapa dina knän



här kommer ett väldigt viktigt inlägg: :)

det började med att jag tänkte skriva såhär: är det bara en slump att jag möter mitt doktor-span på något annat ställe än sjukhuset (vilket jag aldrig tycker man gör annars) i tisdags, onsdags, lördags och idag..? eller är det kanske gud som är snäll mot mig och vill hotta upp min vardag litegrann?

och inser att jag kanske bör förklara mig lite. doktor-span vaddå?
ja alltså, (hoppas att fler är som jag!) om man inte är intresserad av någon pojke/kille/man på riktigt så kan man ju alltid skaffa sig ett span. någon som alltså ser bra ut, som dessutom gärna får vara lite trevlig, lite småbekant med och (detta är viktigt!) man ser, eller har chanser att se, relativt ofta.

jag ägnar mig åt detta ganska ofta. det finns massor med fördelar: vardagen kan närsomhelst bli lite glittrande och spännande. man får spana på vem som helst, ålder, ev. upptagenhet, tro, personlighet och sånt spelar ingen roll eftersom man ändå inte är ute efter att inleda något med personen. och man kan ha flera span samtidigt, vilket ju ökar chansen ännu mer för att vardagen ska hetta till ibland. man får helt enkelt spana på vem som helst, helt oksyldigt. drömma lite fritt liksom, utan att leta efter bra framtida-man kvaliteter.

och ja, därför händer det att dessa korta perioder med span (det går ju ofta över väldigt fort- speciellt om personen försvinner ur ditt liv- då glömmer man spanet lätt som en plätt, skönt!) inte är de mest optimala. men roligt. den här doktorn i fråga är ju (åh varför tar jag reda på ålder) närmare 40 än 30 (inte första gången det händer haha!). har spanat in andra nästan-fyrtio också (nä det är inte äckligt, för dessa män ser faktiskt fräscha ut!). andra kortperioders span på senare tid har varit personer födda på första hälften av 90-talet (haha varför erkänner jag allt det här ..?)

det finns också en trygghet i det här. jag spanar allt som oftast in redan upptagna killar/män för då vet jag att det är ingen fara. de har sitt på de torra så jag kan spana helt fritt utan att riskera en jobbig flirt/dejt situation. för riktig kärlek är farlig. är jobbig. går alltid åt skogen. så därför: helt riskfritt och perfekt att kolla in de här bundna guysen på avstånd. fegis-ia! :)

paolo. förra vårens crusch. ett gym- och skolspan (vi blev lite bekanta faktiskt). också ofarligt. upptagen. flyttade tillbaka till italien sen - och det gick fort att komma över. men han var nog banne mig bland det snyggaste jag nånsinn sett och nånsinn spanat in och bekantat mig med. HET!

jag är pinsam. för det skulle kunna vara så typsikt mig att jag tror att inga utom min närmaste krets läser min blogg, men så gör de det iallafall.
men i så fall, patienter, paolo, mina arbetskamrater och doktorer - jag bjuder på det! är man snygg kan man väl få veta det.

jag killtokig? ytlig? nä.....! jag skulle kalla det för vardagsnöjen bara ;)

kärlek! /ia

2 kommentarer:

maria sa...

Vardagsnöje var det rätta ordet vill jag looova! Vad ska man annars roa sig med på tråkiga föreläsningar, sega jobbdagar och soliga dagar i en turistpark (snyggpappor är mina 3 senaste somrars span)?

Johanna sa...

UNDERBART! Haha! :D