tisdag 21 februari 2012

So you thought that getting sober would mean your life was over. I don't think it's that bad, I don't think it's that sad.

-
Jag funderar på att försöka bli nykterist och absolutist. (alltså inte dricka någon endaste liten droppe alkohol alls). Jag vet inte ännu. Om jag vill och kan. Så än så länge är det mer en tanke än ett beslut. Men det skulle kännas fint. Inte för att jag tycker tror att det är fel, ”syndigt”, att dricka måttliga mängder med alkohol. Men de flesta har inte förmågan att vara måttliga. Och det skulle kännas som ett bra val för att markera min ståndpunnkt mot alkoholindustrin att jag tycker det är en skitindustri som förstör människors liv. Helt enkelt låta bli att stödja den industrin överhuvudtaget..

Har du hört talas om ”vart femte barn” kampanjen? Vart femte barn växer upp med någon som missbrukar alkohol. Det är illa. Alkohol och barn går aldrig ihop! Alkohol är skit! Det var skit i mitt liv och skit överlag.
Vad står sig några kvällars glättighet för några få personer som kan hantera det, mot alla som super sönder sina egna och sina familjers liv? Och hur häftigt/skönt/mysigt är det inte när man kan ha en hjärtlig gemenskap utan alkohol.. Övning ger färdighet!


Nä, alkohol kunde gärna förbjudas och utrotas enligt mig.


INTE the time of my life... för den är ju nu! :)

kärlek! /ia

1 kommentar:

Arvid Jägenstedt sa...

Ja du kanske är inne på rätt spår där, tacksamhet är ju alltid bra!