onsdag 17 augusti 2011

bullar i ugnen


Angående det som alla (?) snackar om just nu...



Grattis till nya livet som är på väg!



... så vill jag bara säga ett stort grattis till Viktoria och Daniel. Att de ska få äran och gåvan att bli föräldrar tycker jag är helt fantastiskt. I mars ska den där ungen tydligen klämmas fram... spännande.

Själv väntar jag dock allra mest på en annan liten bulle i ugnen. Ett litet pyre som faktiskt beräknas se världens ljus första gången någon gång nästa vecka. Galet att det är så nära nu...
Och då ska vi för första gången få reda på om det är en liten kis eller tös... Men jag ska göra mitt bästa för att vara en cool supermoster oavsett vilket :)
Jag längtar. Undrar om den lilla också längtar ut från det där varma sköna magen? Hoppas den trivs så bra så jag hinner hem från min Rysslands-visit innan den tittar ut iallafall...

Och så får vi inte glöma Mich som fått en liten Ebba (som jag tyvärr inte kunde va med och hälsa på idag pga jobb.... Första i gamla klassen som blivit vuxen nog att föra sina gener vidare :) Stort!
Mycket bäbisar alltså!



Världens finaste utsikt som jag hade i Dalhalla på Melissa Horn.
Tänk att där finns ett bäbisliv som snart ska kläckas :)



Tackar Gud för dessa nya, efterlängtade liv. Som jag tror båda kommer hamna hos världsbra föräldrar - det är min bön att alla barn skulle få göra det. (Ett annat inlägg om det här).


/ia

Inga kommentarer: