söndag 28 augusti 2011

it's in the air

-


i Kungsan!



Sådant där onödigt o-prydlighets vetande som jag bara får sån oförklarlig lust att skriva ibland:

Igår under min löptur (ja för en gång skull talar jag sanning när jag säger att jag var ute och sprang. För det jag brukar kalla springa är nog ofta någon form av jogging i fis-takt. Men igår sprang jag – bra men jobbigt!)
Hursomhelst: när man springer/fis-joggar tycker jag bäst om att ha cykelbyxor på mig. Minsta möjliga motstånd och kläder som inte är i vägen liksom. Mina cykelbyxor börjar dock bli ganska slitna, men eftersom jag avskyr att gå på stan blir det liksom inte av att ta mig ner och köpa nya (men jag ska snart. sen. ska bara. nån gång ). Så minst en gång har jag i alla fall sytt igen hålen mellan benen. Men de har gått upp igen. Och det är ju inte så himla farligt. För man har ju liksom trosor under så wtf? Men igår (haha – usch vad jag är hopplös!) så bar det sig inte bättre än att jag satte på mig ett par trosor som sen också gick hål mellan benen…. Så hål på hål på hål, 3 lagersprincip eller nått.
Luftkonditionering helt enkelt! … Så lite tur kanske att det bara var en löptur ute i det fria och ingen bredbent streching på Friskis jag sysslade med.

Så, nu vet ni!

Och såna där andra oviktigheter som att jag börjar skolan kanske sista skolterminen nånsinn, att jag nu ska göra praktik på ambulansen, att jag fortfarande väntar och längtar på att bli moster skiter jag väl i att skriva om. Varför när man roa sig med sånt här?

(p.s jag har en till på lager som ni ska få nån gång - den handlar om italienare, svett och nakna bröst – så håll ut!)

/ er alldeles för öppenhjärtliga (och öppenbyxade) tjej

Puss & god natt
.

Inga kommentarer: