söndag 10 februari 2013

livet. det friluftiga livet.

i fredags var en stor dag i mitt liv.
jag railade för första gången. ja på snowboard alltså.
hoppade lite mer än jag brukar  (jag och M. var typ ensamma i hela parken så då vågar ju även en sån nybörjare som jag prova på lite) och insåg att det kan vara bra att veta hur man gör när man ska landa också.
haha.

foto: M. Jansz

och igår fortsatte friluftsaktiviteterna med att jag tjurskalligt tvingade mig själv att ge mig iväg till Sörskog och åka 18km i igensnöade spår. det stod ju i almanackan att jag skulle åka = alltså åker jag. det som är gött är ju iallafall att det är bra träning när det går tungt.

men schysst att spendera jobblediga dagar utomhus och att röra på sig. det är mitt hetaste må-bra tips! fick feting-träningsvärk av snowboardåkningen också. typ exakt överallt.

och sen fortsatte gårdagen med systerbesök av Anna, Mats och Edvin. Lilla gullplutten som för närvarande visst älskar att säga ' Ia '. och systeryster friserade mig.

och sen blev det 25-års partaj i stan hos finaste Johanna-vännen. Väldigt lyckat. Tack för en trevlig kväll med mycket skratt, gott fika och bubbel, fint sällskap och lite vardagsrumsdans. lätt i hjärtat.

drömåldern?
förmiddagen spenderades under ett täcke och jag åt frukost när jag kom till jobbet klockan ett. haha. inte riktigt likt min livvstil, jag som brukar vara uppe och hurta halv åtta fast jag är ledig. men det är fint att bara få vara också. livsnjuta lite.

och ja, nu jobb till 21.30.

det var helgen det. Puss.

Inga kommentarer: