måndag 11 februari 2013

kom alla mina små kycklingar!

ibland när jag jobbar tänker jag att jag skulle vilja krama om varenda ensam människa i det här landet. tänk bara att få ge en feting-kram till den stackars lilla ensamma människan som inte fått en kram på tio år typ.

speciellt ömmar mitt hjärta för såna där fågelunge-tunna gamla damer. som ser ut som de skulle gå sönder om man rörde dem (så okej, lite försiktig i mitt kramande skulle jag väl få lov att vara då). eller cancerpatienterna. tänk om jag fick ta med dem hem och bjuda dem på kaffe och snacka skit i timmar utan den där ständigt närvarande stressen att man har tusen arbetsuppgifter att utföra.

tänk om jag fick sno med nån unge från typ somalia eller iran eller azerbadjan hem en eftermiddag. leka och busa lite.

tänk om jag kunde adoptera någon trevlig äldre herre till min låtsas morfar/farfar. jag har ju ingen egen, och har aldrig haft. miss it!

kanske tur jag håller mig i skinnet från att göra allt det här - hade nog blivit anmäld för sexuella övergrepp typ, haha.

nä men seriöst, är det inte lite för lite kroppskontakt i det här landet. om man inte har någon, som i de perioder jag nästan levt i celibat-svältheten med mig själv, shit kroppen ömmar ju efter närhet ju.

ja, tänk om jag kunde samla in alla ensamma gamla människor under mina vingar. bli en kycklingmamma. 
jag skulle trivas...:)


ska vi sammanfatta det hela såhär kanske:
sprid så mycket kärlek, värme och närhet du kan. du vet aldrig vad det kan betyda för någon.


kärlek! /ia.

1 kommentar:

Jessica sa...

Du är så vackert klok Ia!