tisdag 27 november 2012

teaser


NU ar jag hemma. I mitt ny-gamla boende: hos mor och far i Baggbo. kanns riktigt fint for en period, vill INTE bo sjalv efter denna mega massa-manniskor-omkring-dig-hela-tiden upplevelse de senaste tio veckorna i Indien. (som ni kanske ser maste jag träna pa att komma ihåg att anvanda å, ä, och ö. jag lovar, snart sa ska ordningen i hjarnan vara återställd. )

resan hem tog ju ca 36h, jamfort med 18 timmar dit, med mycket väntan mellan flighterna, sa det var ganska segt. kunde dessutom inte sova mer an ca en timme på natt-flyget, och med indiska tidskillnaden har jag snart varit vaken i 2dygn... dags att sova alltsa!

innan dess vill jag bara saga: jag har massor att saga om indien. det har ju inte varit sa latt att blogga därborta, med dålig uppkoppling, stress nar jag använt datorerna och brist på motivation. som tur var har jag skrivit dagbok varje dag (Tack Patrik. den perfekta presenten!) sa jag ska minnas bade vad vi gjort och hur mina tankar/kanslor var kring allt. Så nu nar jag ar hemma igen vid min egen dator ska jag forsoka formulera mig lite, kanske inte precis allt om vad jag gjort, utan mer om insikter, tankar, erfarenheter och livsvisdomar. lagga upp lite foton.

ar sugen på att gora om min bloggdesign men är så usel på sånt så vi får se hur det blir med den saken. kanske kan få expert hjälp av någon.?

men hursomhelst, NU måste jag sova (i hundra timmar?) så uppdateringen får komma gradvis framöver. är så oerhört TACKSAM att vara hemma välbehållen och att ha en sån fin och minnesvärd resa bakom mig.

SÅ: håll utkik efter indien-inlägg. vill ni inte läsa om det.... så blir det kanske inte så mycket att läsa om den närmaste framtiden ; )

karlek! /ia
(ja, just der ä var det ja... kääääääärlek!

2 kommentarer:

Nathalie Bencic sa...

Ser fram emot att läsa om dina nya erfarenheter!:)

amanda sa...

ser fram emot mer läsning!!! :) kram