fredag 1 mars 2013

utvärdering

jag är nöjd med dagen.

framförallt över detta:
- min tid. hade ju som mål att ta mina 14km på under timmen. slutade på 53min. klart godkänt!
- snitthastighet på 16.75km/h. defintitvt snabbare än när jag såsar runt i Sörskog och dagdrömmer, haha
- att jag körde upp vårt lag över 100placeringar på sträckan
- sträckplacering 342 (av 1424). först tyckte jag det var lite klent, men ok, man kan ju inte riktigt jämföra sig med de snabbaste killarna, de har ju en liten annan fysik och möjlighet.

men nästan viktigast: blev inte omåkt av så många på min sträcka, kanske ca 5 st. MEN blev omkörd av en tjej, som såg ut att köra snabbt som attan, ganska i början. sånt gillar jag inte. då kan man ju inte skylla på fysik, blir man omåkt av tjejer är man sämre helt enkelt.. MEN såg henne därframme, kom ikapp i en uppförsbacke, sen åkte hon ifrån mig igen, men i de sista uppförsbackarna körde jag skiten ur mig (och henne, hehe) förbi, och släppte inte förbi henne nått mer. Och vid växling hade jag alltså inte släppt nått kvinnfolk förbi mig på hela sträckan. Viktigt!

Laget körde på bra, lite krångel i vissa växlingar där vi förlorade mycket tid. Men i mål på 7h 57min.

Team Göpa, 4 Varbergs-syskon och så jag - inhyrd :) 


och: jag inser att jag tycker det är förbannat kul att tävla på skidor. och vill göra det mer. dels för att jag insett att jag nog inte är så dåligt tränad som jag själv trott, dels att jag känner att det nog är den enda sporten jag har lite, lite talang och anlag för. men framförallt är det roligt för att jag skärper till mig.

trodde inte jag var en sådan tävlingsmänniska, men oooops, det var jag visst. och det känns bra. att bevisa för mig själv att jag kan när jag vill. och att jag orkar pressa ur allt jag har i kroppen, köra efter min bästa förmåga. så det är bara att träna lite mera framöver så man blir lite bättre :)


OCH
återigen: farsan vallade mina skidor. prickfritt. hade, som vanligt, bättre skidor än de flesta andra. han offrade sin kväll igår, och dagen idag till att skjutsa och serva mig. missade skid-VM staffetten på Tv för min skull. Han ÄR min hjälte. den ständigt trogna mannen i mitt liv, haha.

nu: sova. upp på 05-tiden imorn. jobbet kallar.

kärlek!/ia.

1 kommentar:

Natha sa...

Så roligt, vad duktig du är!:)