torsdag 7 mars 2013

jag tittar i min atlas, bläddrar och gråter. 'Vad är det med dig?' -Alla kartor och städer, vatten och platser vi aldrig ska få se.

idag:
heldag med brädan (och Joakim) i backen. soligt och sjukthärligtroligt.
dubbel-träning med Johanna på Friskis: skivstång + spinning. Galet svettigt och kul.
nu: nattjobb 21-07.

jag kör stenhårt på min livsfilosofi: vila kan man göra i graven. eller när man blir gammal och pensionär kanske.

nä, men jag älskar att leva ett aktivt liv. att vara utomhus, sporta, träna, svettas. och att jobba, hjälpa, göra nån sorts nytta.

då lever jag.

läste dessutom resemagasinet Vagabond här på jobbt nyss. tror ni man blir nått ressugen eller? Jaaaaa!

 
och ja, ibland blir jag ledsen när jag tänker på alla ställen på jorden man troligtvis aldrig kommer besöka. all skönhet man kommer att gå miste om. det är sorgligt. tycker jag

jag vill så mycket. hur mycket kommer slå in, bli verklighet? hur mycket hinner man med på ett liv? för som alla andra halkar man väl in i lunken: jobba för att överleva och betala räkningarna. jag vill mer. så mycket mer!  mer, mer mer.
jag vill vara levande. inte bara överlevande.

jag vill vara omgiven av människorna jag älskar. som gör mig glad. jag vill ha tid för dem. jag vill göra roliga grejer. jag vill uppleva och bli adrenalinkickad. jag vill se nya platser, nya världar, nya människor, nya kulturer. jag vill bli uppskattad och älskad. jag vill ge kärlek. jag vill att min tro ska vara luften jag andas. jag vill att den där Jesus på något vis ska få forma mitt liv och de val jag gör. jag vill vara evigt ung.

jag vill göra allt. jag vill se allt. och jag vet, det är en utopi. en omöjlighet.

Men stor TACKSAMHET för det jag redan sett. allt det vackra. det jag har precis här framför ögonen. de människor jag redan har träffat. för hälsa. det liv Gud gett mig. världen han skapat.

tur man bor på en vacker plats iallafall då
kärlek! /ia.

Inga kommentarer: