tisdag 16 oktober 2012

onodigt vetande?


vanor....

kan ju lattare, eller det blir naturligt, att andras pa nar man kommer till ett nytt land. har kommer nagra exempel:

- jag drack ju ca 3-4 koppar kaffe om dagen hemma innan jag akte. har var jag snabbt nere pa en ynka LITEN kopp pa morgonen, snabbkaffe, och morgonen ar enda gangen det finns mjolk sa det far racka sa. bara jag far min lilla dagliga kopp sa klarar jag mig fint fran abstinens.

- har nastintill slutat att ga morgonpromenader. en stor anledning till det ar att jag blivit hundradd. tyckte ju iofs inte speciellt mycket om hundar innan heller, men har ar jag radd for dem. inte de losspringande gatuhunderna, de gor aldrig nagot, men tam-hundarna som folk har for att vakta sina hus ar galna!

- jag funderar pa att sluta tvatta haret. har nastintill gjort det redan. ja saklart duschar jag det varje dag, man blir ju ratt sandig och svettig har, men med mitt flygiga, lockiga har och detta vader med hog luftfuktighet gar liksom inte riktigt ihop. om man struntar i schampot och bara anvander vatten sa att haret alltid ar lite, lite fett sa haller det sig pa plats sa mycket battre. skont att slippa ocksa, tycker latmasken. (och onodig, acklig info tycker sakert en del, haha)

vad jag hittils kommit pa ar onodig packning:
- 2 langarmade trojor, hade definitivt rackt med en, man anvander dem aldrig!
- converse, har inte anvant dem en endaste gang
- myggnat (det fanns pa plats)
- anti-diarre tabletter (inga magproblem an sa lange, tack och lov!)
- vatskeeersattnig, aksjuketabletter
- tval, schampo, balsam, hudlotion osv (allt sadant finns att kopa har, i vara vanliga marken)

vad jag borde haft med mig i packningen:
- mer shorts och linnen (man far visst visa armarna och benen har, det ar mest i lite mer 'officiella' sammanhang som man klar sig emr ordentligt)
- handskar att anvanda pa vardcentralen

nu hinner jag inte skriva mer, ska snart aka ivag till dagens jobb.

kram och karlek!

2 kommentarer:

maria sa...

Det är bara att sluta med schampoo. Håret skulle förmodligen bara må bra av det. Jag har en jobbarkompis som inte tvättade håret på 7 månader, och hon mådde lika bra ändå.. Håret vänjer sig till bara vatten rätt snart skulle jag tro.. Och ja, lockar och fukt är skit. Sverigehösten är skit för mitt hår med! :)

Mamma sa...

Idag när jag var på ÖB såg jag paket med vinylhandskar, då tänkte jag på dig så jag köpte ett med 100 handskar i,som ligger här framför mig. Dem tänker jag skicka till dig....(Vilken tur !!! att jag inte sett om svenskan som dött därnere!!!) Kram och gonatt <3 du sover väl redan sen många timmar tillbaka antar jag..