torsdag 23 juli 2009

torsdag 23 juli


Just nu blir de mycket bröllopsbloggande här, för de närmar sig och de är ju en av få saker den här sommarn som inte handlar om jobb så… plus att de ska bli så himla kul för Anna och Mats är ett perfekt par som förtjänar ett perfekt bröllop!

Hippan (i all hast-planerad) igår var skoj. Anna har så snälla o roliga kompisar. Vi var på ett nyöppnat café i Borlänge som Annas kompis Malin driver (Blombergscafé – skitmysigt – gå dit! Och nu fick de gratis marknadsföring, haha). Anna blev kidnappad och förd dit och så käkade vi och hade de mys. Vi var utklädda till trädgårdsmästare & snickare (som Anna & Mats).



Sen kom de en tjej från Lust & Kärlek i Borlänge så de blev sexparty. Och numera vet jag allt om olika dildosar, g-punktsstavar och glidmedel. So just ask ;). Haha. Nä de kanske inte var mitt största intresseområde, men rätt komiskt.
Och sen skjutsa jag hem Anna och fick sova på deras soffa där ja sov riktigt skönt!

Och visst är de snällt att man får reda ca 2 dagar före bröllopet att man i princip ska vara tärna ändå.. aja, då slapp man ju vara nervös så länge i alla fall. Så idag var vi till kyrkan och tränade.

Jag måste se till att sova någorlunda ordentligt fram till lördag för när jag är trött kan ja gråta flera gånger varje dag helt utan egentlig anledning så då skulle ja ju inte göra annat än böla när de är nått så fint som bröllop. Så om jag är utsövd kanske de blir tårar i en liten mer passande mängd :)

Och blodgivningen idag känns fortfarande helt okej i alla fall, lite yrsel men inge mycket så förhoppningsvis klarar ja mig från 24-timmar om dygnet åksjukan. Fick lov att skippa träning igår för att hinna möhippan samt idag för att man egentligen inte ska träna efterblodgivning så den här gången lydde jag, allt för att vara i topp-humör på lördag. Så Anna, se vad ja är duktig och offrar saker för din skull ;)

Och klädproblemen har löst sig eftersom ja ska stå därframme nästan hela tiden så är de ju klart mest passande med folkdräkt så ja slipper stå och visa benen för hela blivande släkten : ) sen kanske de blir klänning på bröllopsfesten om ja vill kunna äta utan att lägga vita antika blusar i maten.


Sitter just nu och lyssnar på den bästa radiokanalen ( P1 (nä ja skojar inte, jag vill jobba som korre eller programmledare där nån gång) och Sommar, med Malin Sävstam. Hon överlevde tsunamin. Det gjorde inte hennes man samt två av hennes barn. Kan man förstå? Tror inte det… Läs hennes bok ”När livet stannar”.

Kram/ Ia. (Karin Lena-Maria Kristina som har namnsdag imorn =) Haha.


Inga kommentarer: