måndag 13 juli 2009


Även om ja sitter fint här just nu med en kopp te, The Cardigans, ny-tränad och glad så hade ja gärna kunnat tänkt mig att vara på ett annat ställe. Var? Jo i Stockholm där Brittan (Britney S) har konsert idag. Det hade vart skitballt ascoolt alla kraftuttryck en icke-svärande person kan säga, att bevittnat tycker jag. Men eftersom jag tänkt mig att spara sommarpengarna till lite andra Stockholmsdagar så får ja avundas alla lyckliga som är där just nu.
Jag beundrar Britney, hon har fått så enormt mycket skit i all media ändå kommer hon tillbaks och levererar, enligt mig, sin bästa musik nånsin. Och en riktig snygging är hon också! : ) (speciellt när hon har hår…)


Aja, nog om Brittan alla kanske inte är lika intresserade.



Så då får de bli lite träningsbloggande här igen. Jag brukar ju komma med så kloka tips som att dricka vatten, inte äta alldeles innan och sånt där annat man inte kan räkna ut själv. Men nu har ja ett nytt tips som förhoppningsvis inte är alldeles uppenbart solklart så ja inte framstår som mer korkad än jag är.
Jo dagens tips: skippa all form av klocka/mobil/tidtagning när du ska ut och springa. I alla fall om du är en sån som jag som lätt får prestationsångest när du ska träna. Så att det blir nått pressande jobbigt istället för kul och en skön kick. Har nämligen märkt att när jag har klocka på mig så känner jag att jag måste pressa mig längre och hårdare för varje löppass, så jag inte är sämre än gången innan för då känner jag mig dålig som inte orkade lika mycket som gången före. Men energin är ju faktiskt olika från gång till gång men springer man och kollar på klockan hela tiden tappar man lätt löpglädjen när man ser att man ”bara” orkar springa (okej jogga är mer sanningsenligt) en timme istället för en och en halv t.ex. Men om man då skippar tidtagningen och bara springer rakt ut i skogen och håller på tills man känner att man inte vill puscha sig själv nått längre så blir det ofta, i alla fall för mig, betydligt roligare. Man slipper prestationsångesten och ofta resulterar det i att man ändå orkar längre just för att man inte springer och tänker ”vad dålig jag är som redan är trött, lika bra jag lägger ner det går ändå skit idag”.
De här var väl klokt?


Tack och hej för idag och stackars de läsare som varken bryr sig om Britney eller träning : )


Kram / Ia.

Inga kommentarer: