lördag 20 juni 2009

vita stjärtar

pinsamt?

idag var ja ute på långpromenad i skogen, (och plockade för övrigt sen en stor bukett blomster som ska bli en midsommarkrans, trägårdsmästarsystern ska göra den åt mig, midsommar here we come! haha)
aja, hursomhelst, följande scen utspelade sig:
jag gick i skogen, blev kissnödig. vad gör man? jo sätter sig och kissar såklart, brukar sällan se en endaste kotte på mina promenader, så ja kollade mig inte så noga omkring. och sen när ja sitter där vid sidan av stigen och kollar upp ser ja en kille/man/karl gå förbi nåra få meter bort.
- Öh hej, lyckades ja klämma ur mig. Haha! stackarn. Lite pinsamt för mig men värre för han tror ja, stackarn gå på skogspromenad så blir han tvingad att se min vita stjärt, kan ju inte varit vad han räknat med.
Nåra minuter senare var det min tur att se en vit stjärt. Hugo, 6 år (de kom vi fram till i en konversation sen) stod vid sidan av sin gräsmatta och gjorde av med en liten stråle precis när jag gick förbi. Men han verkade glad ändå, och berättade glatt att han hette Hugo och var 6 år. Och jag gam-kärringen fick erkänna min aktningsvärda ålder på hela 20. =)

thats it.

en midsommarhelgsutvärderingsblogg får komma senare..

puss kram från er dam.

/Ia

Inga kommentarer: