måndag 1 juni 2009

måndag 1 juni. (redan!)

nu börjar tarmarna falla på plats igen och en del annat också. så nu kör vi hårt igen. ny vecka, nya möjligheter!

dock en helgsummering först: lördagens långpass på jobbet var lite drygt, men gick ändå helt ok. hann sitta lite ute i solen med gamlingarna iaf:)
sen en mkt trevlig sommarkväll med nya och gamla ansikten, ett trevligt litet tjejgäng. himla bra tills kroppen helt plötsligt slog bakut och inte alls ville hänga med på nåra mer festligheter... så från rådhusgården blev de inget harrys utan sängen. tack för hjälpen alla berörda! och de var märkligt att de blev som de blev... så frågan är ju om man vågar sig ut på nått nu till helgen... de värsta är ju att ja är så puckad så ja lär väl mig inte något av allt, för i sånna fall borde ja lärt mig för två år sen. men men.
så gårdagen blev en lång magplåga med ändå trevlig med kyrkbesök, morsdagsfika på staberg och en liten tur ut till rogsjön igen:)

och idag har ja fått sommarlov. och uppgiften gick jättebra. man får ju värsta kicken när man lyckas med framföranden, tror ja ska bli lärare istället så man får stå där framme och mässa lite oftare=) fast på tal om de har ja blivit påmind att ja borde hålla tal på annas bröllop... help me!

och dagens tacksamma: klåpet löste sig. ja hade nämligen slarvat bort mina nästan nya glasögon som ja lagt flera tusen på. bra gjort va? och när ja kom till skolan imorse så var dom inte i datasalen där ja trodde ja glömt dom, och inte inlämnade i receptionen. damn! men bad en bön till han där uppe att "snälla ja vill ha mina glasögon tillbaks" och sen på eftermiddan när ja var på väg hem kikade ja in i receptionen igen bara för att kolla om dom kommit in. inga större förhoppningar men jo, de hade dom. Jippi! ja blev glad och tror ju att de var Gud som var lite snäll mot mig fastän ja är så korkad :) och tror man inte på gud får man väl tro de var en slump då. men vilken förklaring är roligast liksom?

göteborg eller inte nästa vecka, de är frågan...

puss hej. /Ia

Inga kommentarer: