onsdag 17 december 2014

Östersund

Sedan igår befinner jag mig i Östersund, fast jag far hem igen redan nu i eftermiddag. Vad jag har gjort här? Jo, jag har ju skrivit den där tentan i KBT ni vet, det där plugget jag tjatat om lite i höst ;) Så mellan 08-11 (blev sist klar, såklart!) satt jag och skrev så att pennan gödde. Typ. Och jag tror det gick hyffsat bra, borde vara tillräckligt bra för att få ett godkänt iallafall. Hoppas jag. Och det är ju huvudsaken.
Den enda av de 20 instuderingsfrågor som vi haft nu innan som jag inte  pluggat på, den kom såklart med på tentan. Ha! Men förutom den lilla missen gick det bra.

Soligt på perrongen i Gävle igår när jag bytte tåg.


Förutom tentaskrivande så har jag passat på att hälsat på min vän Emelie medan jag varit här, det var lite därför jag beslutade mig att skriva på plats i Östersund när E. så generöst öppnade upp sitt hem så jag fick sova hos henne i natt. Schysst!
Och det var jättetrevligt och mysigt igår kväll att hänga lite, gå ut och käka en pizza (med ohyggligt massa färsk vitlök -mumma!) och prata, prata, prata. Det är ju sånt vi tjejer gör ;) Hihi. Men TACK att jag fick komma och sova över Emelie, du är en sån härlig, fin tjej! Gött att uppdatera varandra lite om livet och snart kanske vi syns i Falun över jul.

Utsikt över Storsjön igår eftermiddag när jag kom fram till Östersund.

Igår på tåget upp.... så hade jag tänkt att jag skulle plugga. Eftersom jag har en benägenhet att bli åksjuk när jag läser på tåg/bil/buss så tog jag en åksjuketablett innan...vilket fick effekten att jag blev jättetrött (är en biverkan av dessa tabletter) OCH åksjuk. Ändå. Så det var ju ingen hit!
Nu på hemvägen kan jag slappa utan plugg och utan trött-tabletter, det blir skönt :)
Längtar hem till katterna, Mikael och våran sköna säng faktiskt, redan, hemmakär :))
Och det ska bli gött att slippa ha plugg-pressen på sig nu över jul och sen framöver, även om det varit himla kul och intressant också.

Ett varmt bemötande när jag kom upp till Mittuniversitetet i morse.

De timmarna jag har kvar i Östersund ska spenderas med lite försök till julklappsshopping tänkte jag. Och kolla in stan, fortsätter det att vara dåliga vintrar i Falun kanske man får lov att flytta hit??

Snodde lite kläder ur M.s garderob innan jag åkte, hihi :)

Kärlek! /ia

Inga kommentarer: