söndag 18 juli 2010

hej.

idag har jag varit på ikea. med Jessica och Sofia. Fina tjejer, på flera plan!
och jag har handlat lite smått och gott, inte möbler och sånt eftersom jag inte sett lägenheten insides än, men lite annat man kan behöva. som t.ex. knivar. det kan man sticka i nån om den skulle va dum. en tung stekpanna har jag redan. så nu är jag fullt utrustad med mordvapen. (och lugn, jag skojar!) fast jag har iofs knivar och stekpanna, det är sant.
och så åt jag broccolimedaljonger eller vad det nu var. ruskigt gott! tack för mat-tipset fia! :)

och ikväll skippade jag bio, stannade hemma med pappa. lugnt och skönt. och åskväder, och brokeback mountin på tv och styrketräning och HC och tidning och medicinböcker och blomplantering och facebook och faktiskt en bra kväll!

och förresten:
jag skriver ju lite texter då och då. och var trött på att ha dom utspridda lite överallt, på olika datorer som man aldrig vet när dom kraschar. så då samlade jag dom på en egen blogg, som ett litet arkiv. tänkte först bara ha dom för mig själv, mycket lägger ja ju ändå upp här. men för att samla lite seriositetspoäng med mitt skrivande så tänkte jag att det kan ju va bra med en blogg där man kan läsa mina texter utan att behöva läsa sånt här annat meningslöst pladder som jag lägger upp på den här vardags-bloggen.
så varsegod för intresserade: ialindstrom.blogg.se
(de flesta av texterna har väl ni som läser min blogg redan läst, men nu är det alltså samlat på ett och samma ställe. och en del som jag skrivit förut och inte lagt ut finns där nu. och inte världens snyggaste design)


och jag inser att det måste vara pest att ha mig som dotter. men jag vet inte när det gick fel. och jag önskar saker vore annorlunda.


kram
/ ia.

Inga kommentarer: