fredag 23 juli 2010

--

idag tänkte jag komma med lite tips: (det är ju iallafall sommarlov och då kanske man har lite tid över för lite mer kulturella saker)

musiktips:
Dektektivbyrån. (lite skön "annorlunda" musik, det får bli bedömningen av en icke så insatt musikmänniska som mig)

filmtips: Har iochförsig inte sett så mycket film i sommar men en bra som jag och Jocke såg (obs! verkligen ingen rom-kom film): The Darjeeling Limited. Bra för den som är sugen på Indien.

boktips: Elisabeth Åsbrinks Smärtpunkten. Efter att ha hört henne sommarprata i P1 om sin bok som handlar om polismorden i Malexander -99, om Tony Olsson och Lars Noréns pjäs 7:3 så blev jag sjukt sugen på att köpa boken. Sagt och gjort. Idag kom den och jag vågar redan, efter blott 64 sidor, lova att jag kommer plöja den snabbt, sjukt intressant läsning. Alltså som en dokumentär, fast i bokform.

ja, that's it.

och ibland känns det som mitt skriveri kan bli lite svart. Men så är det inte alltid, även fast man ofta får mest inspiration när man är lite låg. Men det finns ju väldigt mycket bra saker också. Här: ialindstrom.blogg.se kan du nu se att jag faktiskt inte bara är (eller skriver som) en svart, pessimistisk, ledsen människa om nån trodde det. Utan om sånna fantastiska saker som vänner. Bjursås, Grycksbo, Falun, Stockholm, Småland, ingen nämnd och ingen glömd, vänner, ni är fantastiska! <3


kram
/ia.

Inga kommentarer: