tisdag 17 mars 2009

ja har två svagheter. Shorts och örhängen. När ja spontan-shoppar så råkar de av nån anledning alltid bli det som slinker med av nån outgrundlig anledning. Speciell pippi har ja på plastpluppar. Och shortsköpen kanske är substitut för sommarlängtan.
Hade tänkt ha stor blondinbella-varning på min blogg idag och lagt upp en bild på mina nyinköpta sommarshorts, men tyvärr var de inte så himla snygga som ja först tyckte, så de får bli återlämnade snarast, och ja får lite mer pengar till min studentekonomi.


Eftersom ja är lite anti-konsumtion tänkte ja att jag måste göra rätt för mig och skänka lika mycket pengar till välgörande ändamål som ja shoppade för, så de gjorde ja. Så när ja nu lämnar tillbaka shortsen vart de ju en väldigt bra gärning, bara pengar till bra saker, och ingen konsumtion : )
Förresten kan man skylla allt på vår psykiatriföreläsare Tom, för hade vi inte fått sluta tidigare hade ja inte hunnit gå på stan.

För övrigt har dagens 12-timmars pass sett ut såhär:
Upp före sex för att hinna med kvart över sju bussen – blodgivning innan skolan. De gick bra, inga svimningar och hoppas slippa ”åksjuka” i flera dar efter som de blev förra gången så hoppas mitt blodtryck inte sviker mig den här gången. Och att man helst inte ska träna samma dag struntade ja i, de brukar gå bra och ja var så träningssugensugen idag.
Sen skola 9- 16 om psykiatri. Intressant! Fast vi fick som sagt sluta tidigare och de var då ja han en repa på stan.
Sen var de äntligen dags att få besöka friskis igen, 3 veckor sen ja var där senast pga inflammerade tår, österrike, magsjuka och sånt. Riktigt härligt att få köra ett rejält pass igen.
Och sen åkte ja hem, 12 timmar senare än ja åkte iväg. En heldag alltså, men ja är mkt nöjd.

Och nu borde ja vara på väg i säng, men har en förmåga att fastna här, speciellt när datorn inte vill som ja vill. Och ja har inte duschat eller packat än, blir nog lite för få timmars sömn i natt med..

Förresten, på torsdag ska vi på obduktion. Spännande! Det kommer defintivt en bloggkommentar om hur de var.

För nån sekund idag föll ja handlöst, drunknade... ingen anjenäm känsla, ja vill ha kontroll..

1 kommentar:

Anonym sa...

Nä men! Ia har en blogg, en rätt bra också :)