söndag 15 mars 2009

Efter klagomål ska ja försöka uppdatera bloggen lite oftare : ) men så himla mycket intressant händer de inte i mitt liv men nått kan man väl alltid klämma ur sig.

Tror ja aldrig pluggat så mycket som den här veckan. Jobbigt! Men tror de lönades då de kändes som tentan gick rätt ok. Hoppas!

Lagfest igår, först mycket rolig träning, mycket folk och mycket spring, flåsande och härligt. Sen middag/fest hos Sara L, kul med en fest där man kan välja att både vara nykter eller att dricka, men att ingen blir dyngfull eller tappar kontrollen. Tycker att vuxna människor ska kunna ta ansvar, vilket är mer än ja kan säga om festen i onsdags. Folk som ligger halvt avdeckade och spyr på golvet! Usch! Ja vill inte döma eller fördöma nån men tycker det känns ovärdigt och ganska tragiskt. När dessutom en fullvuxen familjefar som är full/rejält påverkat ska ta bilen hem, då tycker jag i alla fall inte att de känns så bra…

I alla fall igår så blev de en tur till harrys, faktiskt helt ok kul. Nykter som bara den, men blev ändå en del dans och flams. Med en snus under läppen som substitut blir man, i alla fall jag, glad i hågen ändå : )





Och sen idag, vilken dag! Helt perfekt väder. Gick upp i tid (ytterligare en fördel med att vara nykter) och han ut och gå i en timme innan de var dags att dra till backen för en glassig sol-dag med jessica, johanna och magnus. Åhh vilket väder. Backarna var i och för sig inte riktigt i österrike klass, men vädret vägde upp. Dessutom inledde ja min hopp-karriär och de var jättekul, lyfte väl inte så många cm från snön, men de kommer bara ja får träna lite mer :)



Riktigt såhär ser de väl inte ut i Bjurs. men nästan, de är ju trots allt Dalarnas Sweichz. Tjiho!




Tänkt att man kan bli så glad bara av att solen skiner. Dagar som idag är det verkligen inte svårt att tro på en Gud som skapat jorden så underbart skön! Men ja försöker att hålla fast vid honom även de dagar allt känns deppigt, trist och grått också. För den friden som det ger är värt allt.

Sen var de frisersalong i baggbo, både jag och Bond blev frissade av Anna. Så nu är vi snygga må ni tro;) eller iaf lite mindre slitna toppar, och lite mindre utväxt…
Ja de var min helg och i efterhand riktigt skönt att inte jobba en endaste timme, trodde ja skulle få dåligt samvete, men icke. Ja har njutit!

De får räcka för idag.
Nu hoppas vi på en bra vecka!
/ Ia


Inga kommentarer: