fredag 13 mars 2009



Blogg 13 mar -09

Just nu känns det som plugg 24/7. Ska bli SÅ skönt i eftermiddag när tentan är skriven (fast om man kommer klara den är ju en helt annan femma….). Blev ju en del att plugga igen när man var borta förra veckan..




Borde väl göra ett litet blogg-inlägg om österrike resan tänker jag. Fast skulle ja skriva en massa detaljer om allt skulle de nog bli världens längsta blogg-inlägg och de tänker jag bespara er.
Kort sammanfattning: det var helt underbart superkul, både åkningen och allt runt omkring. Så skönt att komma iväg, ha lite semester och bara vara i en liten ”semester-bubbla”. Great!







Lite längre sammanfattning: Resan ner gick bra, lite halv segt att åka buss i två dar, men fick ju iaf gå ur och sova på färjan mellan trelleborg och travemunde. Fick lov att försöka plugga på bussen för att ta igen lite av det missade, och det gick skapligt. Åksjuketabletterna hade gott resultat, ingen spy-sjuka som tur va.
Sen på lördag kväll var vi framme, åt middag (vi fick 4 rätters varje dag!!) och gick till sängs tidigt.
Söndag var den första åkningsdan och de var nog den allra bästa, iallafall vädermässigt. Strålande sol, varmt och helt underbart fint. Var lite skillnad på åkningen i alperna än bjursberget, liiiite längre backar där…
Sen rullade veckan på (alldeles för fort) med åkning hela dagarna. Blev lite sämre väder tyvärr med en del dimma och snö, men det trotsade vi och åkte ändå. Man kan ju bara tänka hur underbart de hade varit om de hade vart kanonväder, nu när det var så roligt ändå. Och med lite ”svart på en kvart” fick vi i alla fall röda näsor : )


Sen på em/kvällen gick vi lite på ”byn” nån dag, åt gemensamm middag med hela gänget (vi var väl 27 st tror ja) och sen blev de lite fest och utgång nåra kvällar. Kul att vi var en hel hög med ”ungdomar”, som alla vuxna jämt kallar oss under 25, som hängde tillsammans.


Vi hittade på ett uteställe ”Schlussel” eller nått, som var bland de roligaste ja vart med om. Bra musik, så de blev dans 24-04 (med madde & carro, ”småflickorna” haha :D ) nåra nätter, och sen upp igen vid sju för en hel dag i backen. Inget viloläger men grymt kul! Och man kunde förtränga allt här hemma och bara leva i ”österrike-bubblan” som vi döpt de till. och officiell låt för detta får nog vara Kings of Leons "Sex on fire". Så bra!
Ja så gick veckan o sen åkte vi hem och man var rätt trött. Men glad.




För fler bilder för ni uthållgt vänta på ett facebook-album som troligtvis kommer i framtiden.



Ingen direkt ånger – men saknad…

Inga kommentarer: