onsdag 28 april 2010

//

väldigt dåligt med uppdatering här nu. men ja kommer inte på nåt roligare att skriva om än lite livs-uppdatering. så här kommer den:

- i onsdags hade vi basgruppskväll/middag hemma hos vår lärare Ann. Mycket bra. Så fint att komma till ett rikigt hem. En berörande kväll som slutade med ett fint nattsamtal med Olivia. Bra.

- i fredags var det en tjej här och berättade om sekter, hon hade själv varit med i en kristen sekt här i Stockholm. Mycket intressant och nyttigt att lyssna på. Sen har jag afrikans dans i valbar kurs, assvårt för en fotbollsspelare utan kordination, men kul. det hade vart grymt att kunna dansa. och fredagen innebar ett nytt väldigt fint samtal, denna gång med Helena. Fin människa!

- i lördags skippade jag träningen pga. lite halsont och begav mig istället ut på picknick, ett bra beslut! Jag, Madde, Olivia och deras kompisar David och Elsa satt på klipporna på Skeppsholmen med utsikt över Djurgårn och Grönan. Nice! (iaf när solen var framme, haha). Sen gick vi in till stan och Lisas vernissage. Duktig fotograf!
Sen blev det hockeyfinals kollning och mat och film. Lugn hemmakväll helt enkelt.

- Söndag var en mycket bra dag! Började med en fin morgonpromenad i solen, sen blev det korskyrkan med Lisa (mycket bra predikan!) och sen begav vi oss till söder och en gudstjänst till, på frälsningsarmen. Dansarna dansade och jag läste en liten egenskriven text till Majas dans. Tror de blev rätt bra.
och sen stannade vi kvar på söder och hade tjejmiddag på nått mysigt ställe.. Åhh vad jag kommer sakna Stockholm, vackra stad!

Sen månadg och tisdag har det blivit en massa fotboll, både med Betel-gänget och korpen med psykologerna. Fotboll är så sjukt kul och jag blir så glad av att få spela.

Så, nu har ja ju skrivit en massa iaf, även om det inte var det mest intressantaste jag gjort. Men men, ni ser ju att ja lever iaf.


och jag bryr mig visst.


/ia.

Inga kommentarer: