lördag 18 december 2010

--

Jag har två saker jag skulle vilja uppleva, innan jag dör. Sådär så att jag känner att mitt liv är fullbordat. Två saker som jag tycker alla människor ska få ha varit med om, men som jag ännu inte fått upplevt. Att:
· Svimma
· Blöda näsblod.

För även om jag är lite yr allt som oftast, och kan snyta lite blod på vintern sådär, så händer inget mer. Det blir liksom aldrig på riktigt. Och vad vore ett helt liv utan att få vara med om något sånt här rätt allmänmänskligt? Då missar man ju något stort. Kanske kan man få va med om båda på samma gång? Om man blir slagen så hårt på näsan så man blöder massa näsblod så man får så lågt blodtryck så man svimmar? Nån som vill ställa upp?

Ja, svimning och näsblod…
…när jag gjort det, kan jag dö lycklig, och vetat vad det innebär att vara människa.

HA!

/ia.

2 kommentarer:

maria sa...

Hahaha! Jag har svimmat en gång. I duschen när jag gick i gymnasiet. Jag hade varit sjuk och ätit dåligt och skulle ta en dusch innan skolan. Jag minns bara att jag var lite yr och att jag vaknade på duschkabinens golv. Jag kröp till sängen och gick inte till skolan. Blött näsblod har jag däremot aldrig gjort.

Danièlle sa...

Kanske en rejäl snytning som leder till en avtuppning med näsblod?
Näsblod är sämst..FY FAN..men pröva som jag, säg Jag har aldrig blödit näsblod eller svimmat till någon du pratar med om ämnet kommer upp..det brukar resultera i det motsatta;)
God Jul IA!