fredag 3 december 2010

--












































Det här är typ den grymmaste kvinnan jag vet! (Och för er som inte är vintersports-nördar så är det alltså Marit Björgen) Världens bästa kvinnliga längdskidåkare, i mitt tycke, men många experter håller nog med också. Och antagligen världens mest vältränade längdskidåkerska också. Kanske därför hon är bäst lite logiskt tänkt.


I mitt nästa liv ska jag vara denna kvinna. ha!


och jag tror inte ens jag är tillräckligt patriotisk för att vara säker vem jag håller på när Marit och Charlotte Kalla tävlar mot varann.


Kan man liksom låta bli att bli förälskad i denna kvinna? Beundra henne? Musklerna, den klingande norskan (världens finaste språk ju!) och allmänt ascool. Ja lite småkär helt enkelt... Hoppas hon får en bra säsong och visar vart skåpet ska stå.


(och de, ändå på ett sätt, ganska många timmarna man lägger ner på träning och hänger i gymmet (åh mitt andra hem och typ bästa stället jag vet, fina friskis gymmet!! love it!), känns ju väldigt fjuttigt när man jämför... fast i och för sig, sen är de där damerna proffs. det är deras jobb att träna. jag är ju bara en glad amatör som måste sätta skolan i första hand. fastän man inte alltid vill. )
puss hej


för jag vet varken in eller ut längre. (har jag nånsinn?)


/Ia.

Inga kommentarer: