lördag 13 mars 2010

´´

den här bilden kom med av misstag. men vi bjuder på den.
Bella astaggad och positiv på bussen ner mot Helsingborg.
eller?

nu är vi i Helsingborg.
än har ja inte fått mina vårdrömmar besannade, det är mest grått o regnigt här. var en liten stund sol idag. då passade ja & bella på att steka. madde var inne och sov.
i torsdags när vi kom var jag dödligt trött bara. men sen sov jag som en stock, på en madrass i en soffa, i vår bunker. man sover skönt där.
i går träffade vi pastor lennart och ungdomspastor linda. lennart är as go, som en stor härlig tomte med skägg. väldigt snäll. och som alltid känner jag saknaden av den farfar/morfar jag aldrig haft. men men, värre saker kan man va med om och nån dag ska jag adoptera en morfar så de är lugnt :)
sen gick vi runt lite i ett regnigt Helsingborg, fikade (man får passa på när man är med tjejer - (pik) ) på ett väldigt mysigt o chickt café. Dyrt!!
och sen på kvällen var vi med på tonår. orkar inte skriva så mycket, men det var bra. stökiga 16-års killar och sånt man glömt bort som den lastgamla 88:a ja är..
idag gick vi upp kl 7. sen har vi tillbringat stora delar av dagen i köket, där vi hjälpt till med att fixa fika och lunch o sånt till NFU-konferens deltagande.
sen en tur på stan igen. fotosession, vi var ner till hamnen och kollade på Danmark. Helsingborg är fint!
nu är det myskväll som gäller. Vi har bäddat ihop en myshörna framför Tv:n i kyrkan, med madrass, täcke, kuddar, filtar, tända ljus, godis. Med Madde & Bella som mycket trevligt sällskap, en hel del skånska, en del snusk och lite seriositet ibland. fina tjejer!! och det är melodifestivalfinal som gäller.

imorn ska vi va med lite på gudstjänsten. de blir nog bra. verkar vara en väldigt bra o trevlig församling.

det här blev verkligen ett lågkvalité babbel babbel det här har ja gjort idag -inlägg. men de får man väl bjuda på, lite livsuppdatering när man är så långt hemifrån.


jag & Bella poserar i nån borgaktig byggnad



ja hemifrån. hemlängtan ibland. och då kan det kännas som det varken är till Stockholm eller Dalarna ja längtar till. utan Hem. hem på riktigt.

/ ia.


Inga kommentarer: