onsdag 10 juli 2013

10 juli - du kan gå din egen väg

idag tackar jag Gud för:

- att min mobil inte gick i tusen bitar när jag cykel-tappade den på vägen till jobbet imorse. inte en skråma! (kanske mer än vad denna klantskalle förtjänar)

- att sådana dagar på jobbet när man vill gå och grina lite grann (och kanske gör det också), när man känner sig stressad, oduglig, nervös, otillräcklig och lite lätt utskälld..... också är de dagar då man i efterhand inser att man lärt sig och utvecklats mest. nu vet och kan jag lite mera. bekvämlighet är..... bekvämt, men inte utvecklande.

- att jag haft en väldigt trevlig eftermiddag med Frallan.
tjej-prat. en sån som fattar att man gråter (och bajsar) ibland. promenad och go-mat (kebab!) i en park.
något viktigt vi kom fram till idag: livet måste inte alltid vara perfekt. varken för att det är sommar eller för att man råkar vara i 25-års åldern. no stress.

- att jag varit träningssugen idag, suget och piggheten i kroppen ser jag som ett rejält friskhetstecken. nästan inga halskänningar. kändes väldigt bra och kul att gymma lite igen.


ja. tack, tack, tack Gud att vi har sådana, ändå, bra liv. friska och fungerande. vänner. jobb. pengar. bostad. mat. inre frid. när det känns lättsamt. inte så allvarligt: allt blir bra, på ena eller andra viset. att ha människor runt om sig som bjuder på kärlek, det gör att man kan ta sig igenom allt.
amen.



kärlek! /ia

Inga kommentarer: